Succesverhaal van Laura’s Bakery

Laura’s Bakery is een familiebedrijf dat ambachtelijk brood en gebak maakt. De eigenaar, Laura, wilde haar bedrijf uitbreiden om nieuwe klanten te bereiken. Ze wist dat ze een geweldig product had, maar was op zoek naar een effectieve manier om het te promoten en nieuwe klanten te werven. Ze ontdekte affiliate marketing toen ze een artikel las over affiliate marketing op de website van haar lokale krant.

Laura nam een affiliate manager in dienst die verschillende affiliate netwerken onderzocht en met één daarvan een succesvolle campagne opzette. Het resultaat was meer verkoop en meer inkomsten voor Laura’s Bakery en haar affiliates (begunstigden).

Laura’s Bakery familiebedrijf

Laura begon met bakken toen ze 12 jaar oud was, toen haar ouders hun eerste bakkerij openden in Los Angeles. Nadat ze een aantal jaren in andere bakkerijen in de stad had gewerkt (en had geleerd hoe ze mooie desserts moest maken), besloot ze dat het tijd was voor haar eigen zaak: Laura’s Bakery! Ze begon met slechts één persoon die alles ter plaatse vanaf nul maakte; nu zijn er meer dan 20 werknemers in de bakkerij die alles ter plaatse vanaf nul maken – en na 25 jaar gaat het nog steeds goed!

Ze wilde haar bedrijf uitbreiden

Laura’s Bakery was een familiebedrijf dat al jaren bestond. De eigenaresse, Laura, wilde haar bedrijf uitbreiden om nieuwe klanten te bereiken. Ze wist dat ze een geweldig product had, maar was op zoek naar een effectieve manier om het te promoten en nieuwe klanten te werven.

Ze koos voor social media marketing omdat ze op die manier meer mensen kon bereiken dan met traditionele methoden als gedrukte reclame of televisiecommercials.

Marketing

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door producten of diensten van anderen te promoten. Je moet gewoon een aanbod vinden dat je interesseert, en dat vervolgens promoten via sociale mediakanalen, websites en blogs.

Wanneer iemand iets koopt op de website van de verkoper nadat hij op een van uw links heeft geklikt, krijgt u een commissie voor het aanbrengen van de aankoop.

Er zijn veel voordelen van affiliate marketing:

  • Het is gemakkelijk – Iedereen kan het doen! Je hebt geen speciale vaardigheden of ervaring nodig om te slagen in affiliate marketing; alles wat je nodig hebt is wat basiskennis over hoe het systeem werkt en hoe je het het beste voor jezelf kunt gebruiken.
Succesvolle campagne

Laura’s Bakery huurde een affiliate manager in die verschillende affiliate netwerken onderzocht en bij een van hen een succesvolle campagne opzette. De manager kon een netwerk vinden dat aan haar behoeften voldeed, onderhandelde over een goede deal voor Laura’s Bakery en zette de campagne tijdig op.

Meer verkoop en meer inkomsten voor Laura’s Bakery

Het resultaat was meer verkoop en meer inkomsten voor Laura’s Bakery en haar filialen. De filialen waren blij, net als alle medewerkers.

Laura’s Bakery is een mooi voorbeeld van hoe een bedrijf zijn winst kan verhogen door zijn filialen een betere oplossing voor hun problemen te bieden dan wat er momenteel op de markt beschikbaar is.

Krachtig instrument voor kleine bedrijven

Affiliate marketing is een krachtig instrument voor kleine bedrijven die hun bereik willen vergroten. Het is kosteneffectiever dan andere vormen van reclame, en u kunt zich concentreren op uw bedrijf terwijl het partnernetwerk het werk voor u doet. U kunt beginnen met weinig of geen investering, wat deze optie bijzonder aantrekkelijk maakt voor kleine bedrijven die een grote impact willen hebben zonder de bank te breken.

Conclusie

Kortom, affiliate marketing is een geweldige manier voor kleine bedrijven om hun bereik te vergroten en hun inkomsten te laten groeien. Het is ook gemakkelijk om te beginnen met affiliate marketing als je weet waar je moet kijken. We hopen dat dit artikel u enig inzicht heeft gegeven in wat affiliate marketing voor uw bedrijf kan betekenen!

bbebars8@gmail.com
bbebars8@gmail.com
Articles: 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *