Succesverhaal Van Het Vleesbedrijf “Bollensteak”

Bollensteak.nl is een klein familiebedrijf dat in 2000 begon als slagerij. Sindsdien is het gestaag gegroeid en nu, 20 jaar later, is Bollensteak een grote speler in de vleesverwerkende industrie met 70 medewerkers en een omzet van 40 miljoen euro.

Bollensteak.nl

Bollensteak is een Nederlands bedrijf dat verschillende vleesproducten aanbiedt, waaronder worst en rundvlees. Zij maken sinds twee jaar gebruik van affiliate marketing en hebben daar veel succes mee geboekt.

Zeer actief in Marketing

Bollensteak.nl is een Nederlands bedrijf dat verschillende vleesproducten aanbiedt, waaronder worst en rundvlees. Ze zijn erg actief in marketing en gebruiken sinds twee jaar affiliate marketing om hun producten te promoten. Hun doel was om de verkoop van hun vleessnacks te verhogen door gebruik te maken van affiliates die deze zouden promoten op social media platforms, zoals Twitter en Facebook.

Doel om de verkoop van hun vleessnacks te verhogen.

Bollensteak.nl is een Nederlandse online vleesverwerker die gespecialiseerd is in hoogwaardige producten voor de thuiskeuken. Hun doel was om de verkoop van hun vleessnacks te verhogen, maar ze wilden er niet te veel tijd en geld aan besteden.

Site Builder programma

Bollensteak gebruikte eerst het programma Site Builder om hun eigen website te maken. Ze kunnen nieuwe producten aan de site toevoegen en op elk moment tekst, afbeeldingen en andere inhoud wijzigen. Ook konden ze een domeinnaam gebruiken die ze al hadden toen ze zich bij ons registreerden (www.bollensteak.nl).

  • Het bedrijf was zeer tevreden over onze service en besloot met ons te blijven werken nadat hun eerste contract was afgelopen.*
Google Ads

Google Ads is een pay-per-click (PPC) advertentieplatform. PPC-advertenties worden getoond aan gebruikers die zoeken naar specifieke termen op Google, en de adverteerders betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt. Deze vorm van adverteren is zeer effectief, maar kan duur zijn als je niet voorzichtig bent met je budget.

Bollensteak.nl gebruikte deze strategie om verkeer te genereren van zoekopdrachten zoals “vleesverwerking” en “vleessnijmachines”, wat resulteerde in duizenden bezoeken per maand van potentiële klanten die geïnteresseerd waren in de aankoop van hun producten!

Nieuwe klanten

Affiliate marketing is een geweldige manier om nieuwe klanten en verkopen te genereren. Affiliates kunnen verkeer naar uw site leiden, u helpen verkopen te genereren, geloofwaardigheid opbouwen en zelfs meer producten voor u verkopen!

Kortom: affiliate marketing is een uitstekende manier om uw bedrijf op het internet te promoten.

Verbetering verkoop van vleessnacks

Het bedrijf (bollensteak) wilde de verkoop van zijn producten online verhogen en besloot ons hiervoor in te huren.

De resultaten waren verbluffend: we konden een omzetstijging van meer dan 40% realiseren, wat zich vertaalt in een extra winstmarge van meer dan 20%. Dit succes heeft geleid tot een betere loyaliteit en tevredenheid van de klanten, evenals een verhoogde conversie van bezoekers naar klanten!

Met behulp van Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een geweldige manier om uw producten te promoten. Door gebruik te maken van affiliates kunt u duizenden potentiële klanten bereiken!

Er zijn veel verschillende manieren waarop affiliates uw producten kunnen promoten:

  • Affiliates kunnen banneradvertenties op hun websites of blogs plaatsen en deze teruglinken naar uw site. Dit werkt goed als de affiliate een publiek heeft dat geïnteresseerd is in wat u te bieden heeft. Als een affiliate bijvoorbeeld schrijft over recepten voor thuis koken en tips wil over hoe je het beste vleesgerechten kunt bereiden, dan kunnen ze hun lezers rechtstreeks doorlinken naar hun website waar ze meer informatie vinden over het kopen van vlees van Bollensteak (en misschien zelfs wat bestellen!).
  • Een andere populaire manier voor affiliates is via e-mailmarketingcampagnes waarbij zij nieuwsbrieven versturen met relevante informatie zoals speciale aanbiedingen of kortingen die specifiek gericht zijn op hun niche-publiek (bijv. moeders die van koken houden). Dit helpt de merkbekendheid onder die doelgroepen te vergroten en biedt tegelijkertijd waarde, omdat mensen zin hebben om deel te nemen als ze worden uitgenodigd voor iets speciaals dat nu gebeurt in plaats van later ergens anders.”
Conclusie

Bollensteak.nl heeft aangetoond dat affiliate marketing een levensvatbare manier is om inkomsten te genereren. Door deze strategie twee jaar lang te gebruiken, hebben ze een aanzienlijke toename in de verkoop gezien.

hier.

bbebars8@gmail.com
bbebars8@gmail.com
Articles: 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *